MSQ Junior Squash TrophyMeerSquash Junior Squash Trophy toegevoegd aan kalender

De 'MeerSquash Junior Squash Trophy is toegevoegd aan de jeugdkalender. Het toernooi, dat traditiegetrouw wordt georganiseerd door TMG, is op zondag 28 mei.

Al enkele jaren organiseert TMG de 'MeerSquash Junior Squash Trophy in Hoofddorp. Ook dit seizoen is het de verwachting dat er flink wat jeugdspelers afreizen op 28 mei. Inschrijven kan in de categorieën Elite, Gevorderden, Beginners, Rookies, Mini's en ALL Stars. Zoals gebruikelijk loopt de inschrijving via www.toernooi.nl.

Naast de 'MeerSquash Junior Squash Trophy organiseert TMG nog flink wat andere activiteiten de komende maanden. Zo staat de TMG Grand Final op 11 juni op de kalender in het Frans Otten Stadion en is er weer een TMG kamp van 23 tot 25 juni bij Centre Squash Drachten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?