NK Dubbel groot succesNK Dubbel groot succes

Het NK Dubbel, dat afgelopen weekend werd gehouden in het Frans Otten Stadion, is succesvol verlopen. De 147 spelers kwamen uit in 10 verschillende categorieën. Wie waren de winnaars?

Heren SubTop
In de Heren SubTop was het als eerste geplaatste duo Ron van Schaik / Rob van Stigt de beste. Zij wonnen in de finale met 2-1 Lars van der Heide / Elmer Smaling. Eddy Groenewold en Tom Heimweg wonnen de strijd om het brons.

Heren Top
'MeerSquash spelers Guido Ploem en Robert Waasdorp mochten de champagne ontkurken in de Heren Top. In de halve finale hadden ze het lastig met de uiteindelijke nummer drie Tom Lucas en Bjarni Kemperman, maar in de finale werden Sander van den Brakel en Steven van Kooten verslagen.

Heren Elite
De duo's Tom Hoevenaars / Nico Piek en Brian Ernst / Joris Wagenaar waren in hun poule ongenaakbaar. In de finale bleken Hoevenaars en Piek een klasse apart getuige hun 2-0 overwinning (11-7, 11-8). MAX Beverwijk spelers Roberto Kalshoven / Roel Zwagerman legde beslag op de derde plaats.

Dames SubTop
In de Dames SubTop stond er geen maat op Laurie van Daal en Prescilla Roos. In een poule van zes wonnen zij al hun vijf partijen. Ze stonden maar één game af, aan de nummers twee Marielle Kloosterman / Tamara Schreuder. Marit van de Groep en Samantha van Trijp maakte het podium vervolgens compleet.

Dames Top
Bij de Dames Top waren Beverwijk speelsters Joy Half en Miantha Kries aan het feest. Zij speelde een spannende finale, waarin ze 1-0 achterkwamen, tegen Milenka Kiers en Emma de Haas van Dorsser. Marjolijn en Wendy Günther hadden het ook lastig voor het brons tegen het duo Gonnie Veldink / Herma Florissen, maar zij pakte nipt de winst (2-1).

Dames Elite
In de Dames Elite waren Margriet Huisman en Ilona Lagerweij veruit de sterkste. Zij wonnen al hun vier wedstrijden zonder ook maar in de problemen te komen. Marjon Dingemans / Lisette Eschweiler pakte het zilver, voor Vivian Dekkers / Rianne van Mourik.

Mix SubTop
Kevin van Hal en Catlyn van Maas de Bie waren de sterkste in de Mix SubTop. In de finale werden Patrick Roozen en Samantha van Trijp met 2-0 opzij gezet. Sander van den Brakel en Laurie van Daal pakte het brons, wat voor van den Brakel zijn tweede bronzen plak betekende.

Mix Top
Joy Half was goed in vorm afgelopen weekend, aangezien ze ook in de Mix Top de sterkste was. Dit keer pakte ze met Lesley van Dijk de eerste plek. Chris den Boer / Herma Florissen stonden één plek lager. Dennis Krukkert maakte samen met Annet ten Brinke het podium compleet.

Mix Elite
Bij de Mix Elite kroonde Tom Hoevenaars zich tot koning van het toernooi. Hij pakte zowel bij de Heren als bij de Mix de winst. Floortje Slot was zijn dubbelpartner. Roberto Kalshoven en Sharona Teeling kwamen in de finale nog op voorsprong, maar moesten uiteindelijk toch het hoofd buigen. Tom Lucas en Megan van Drongelen werden derde.

Jeugd
Dit jaar werd er ook in een jeugdcategorie gespeeld. In een poule van drie waren Guido Lindner en Quinten Verkaik de beste. Jack van Drongelen / Robert Lindner en Lars van Dongen / Lex Oreel werden tweede en derde.

Klik hier voor alle uitslagen van het NK Dubbel 2017.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?