Schrijf je nu in voor Junkies 22Schrijf je nu in voor Junkies 22

Ieder jaar wordt het legendarische Junkies georganiseerd bij 'MeerSquash in Hoofddorp. Jason Morris organiseert alweer voor de 22ste keer dit teamtoernooi. Schrijf je nu nog in!

Vorig jaar was het eigen team van Junkies de sterkste, maar zal dat dit jaar ook zo zijn? De afgelopen jaren speelde topspelers zoals Jaymie Haycocks, Tim Weber en Bart Ravelli mee en dat zal dit jaar niet anders zijn. Tijdens het toernooi wordt er drie dagen gesquasht, maar draait het vooral op de gezelligheid. Zo is er ieder jaar een themafeest op de club, wordt er gebarbecued en is er een trip naar Amsterdam.

Het thema voor de feestavond op de club is dit jaar Comic-Con! Dus ben jij Superwomen? Of net zo snel als de Flash? Schrijf je dan nu nog in. Inschrijven kan als team van 6 met minimaal 2 vrouwen. De inschrijving voor Junkies loopt via Jason Morris. Klik hier voor de Facebook pagina om je in te schrijven.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?