Nieuwe bijeenkomst Orange Double DotNieuwe bijeenkomst Orange Double Dot

Je bent van harte uitgenodigd om zondagmiddag 11 Juni in het Frans Otten Stadion kennis te komen maken met Orange Double Dot (ODD) en tegelijk te genieten van (top)squashwedstrijden door jeugdspelers tijdens het TMG grand final toernooi.

ODD heeft als doel om onder andere financiële ondersteuning te bieden voor squash-jeugdtalenten door middel van het Topsportfonds en kennisuitwisseling. Door deelname aan specifieke toernooien, trainingen , begeleiding op mentaal gebied, relevante stages en met de kennis van onze kampioenen en topsquashers kunnen ze mogelijke net die extra sprong maken in hun squashloopbaan. ODD staat vrij voor ‘iedereen’ en bestaat uit ex-squashers en squashliefhebbers die jaarlijks vrijwillig een financiële bijdrage leveren aan het ODD-topsportfonds. We komen minimaal tweemaal per jaar bij elkaar en vaak wordt er ook een balletje geslagen.

Wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen kennis maken met de doelstellingen, activiteiten en de ervaringen van de jeugdige squashdeelnemers van de Orange Double Dot. Om die reden nodigen wij je graag uit op 11 juni in het Frans Otten Stadion!

Van 15:00 tot 16:00 spreekt onder andere Laurens Jan Anjema over zijn weg naar de top 20 van de wereld, praat Maurice Wolters over het 'Talent meet Champs' project en is er ruimte voor de activiteiten van de Oranje Double Dot activiteiten in 2017 en 2018. Na de kennismaking worden de finales gespeeld van de TMG grand final.

Inschrijving kan via de Facebook pagina of door een mail te sturen naar Robert-Jan Anjema: rj@anjema.net of Jos Overdijk: jos.overdijk@gmail.com.

Bron: www.squash.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?