Gaultier onverslaanbaar in BellevueGaultier onverslaanbaar in Bellevue

Gregory Gaultier (PSA-2) is op dit moment onverslaanbaar op de PSA World Tour. De Fransman pakte in Bellevue, Washington, zijn zesde toernooizege op een rij.

Voor Gaultier komt de overwinning in Amerika niet als een verrassing. Hij won de laatste vijf toernooien op de tour en was tot afgelopen dinsdag 23 wedstrijden ongeslagen. Op de Bellevue Squash Classic voegde hij daar nog 4 straight games aan toe.

In de eerste ronde kon Omar Mosaad (PSA-32) één game meekomen met de topfavoriet (12-10, 11-2, 11-1), waarna ook Tarek Momen (PSA-10) weinig had in te brengen (11-8, 11-4, 11-7). In de halve finale kreeg vervolgens ook James Willstrop (PSA-6) 3-0 klop (11-4, 11-5, 11-8). Ali Farag (PSA-8) maakte het Gaultier nog het meest lastig in de finale, al kon ook hij geen game pakken (12-10, 12-10, 11-8).

Gaultier is nu 27 wedstrijden op rij ongeslagen op de PSA World Tour. De 'General' won in 2017 al de Swedish Open, Windy City Open, British Open, El Gouna International Open, de Grasshopper Cup en nu dus de Bellevue Squash Classic 2017. Klik hier voor alle uitslagen en meer informatie van Bellevue Squash Classic.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?