Finales BundesligaFinales Bundesliga

Vandaag worden de halve finales gespeeld in de Duitse Bundesliga. Morgen staan de twee finales op het programma, waar  Milou van der Heijden (PSA-43) en Laurens Jan Anjema waarschijnlijk in actie zullen komen.

Bij de dames is Paderborner SC van Milou van der Heijden favoriet voor de titel. Naast de tweevoudig Nederlands kampioene beschikt de topfavoriet ook over Nour El Tayeb (PSA-12), Sina Wall (PSA-122) en Franziska Hennes. De concurrentie zal komen van SC Monopol Frankfurt dat onder andere met Nele Gilis (PSA-34) speelt. 

Bij de mannen staat er een deelnemersveld om u tegen te zeggen. Twaalfvoudig winnaar Paderborner SC stelt met Ali Farag (PSA-8) een kopman op die in vorm is. Hij wordt bijgestaan door Simon Rösner (PSA-11), Raphael Kandra (PSA-47) en Lucas Wirths. In de halve finale treffen zij concurrent Black & White Worms dat met Nick Matthew (PSA-4), Jens Schoor (PSA-73), David Palmer en Tim Weber ook een geweldig team op de been heeft gebracht.

Sportwerk Hamburg (met Anjema) en Sport-Insel Stuttgart (met Gregory Gaultier (PSA-2)) spelen de andere halve finale. Klik hier voor de actuele standen en meer informatie over de Bundesliga.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?