Paderborn pakt de dubbelPaderborn pakt de dubbel

Het is Paderborner SC gelukt om, net als vorig jaar, weer de dubbel te pakken in de Bundesliga. De versloegen SC Monopol Frankfurt in de finale, waarna de mannen Sportwerk Hamburg kansloos lieten.

De vrouwenfinale was dezelfde finale als vorig jaar. Het Paderborn van Milou van der Heijden (PSA-43) was in de halve finale flink te sterk voor SC Wurzburg (3-0) en SC Monopol Frankfurt tikte Squash Devils Stuttgart van de baan. In de finale was de kampioen van vorig jaar weer te sterk voor de ploeg uit Frankfurt. Franziska Hennes (tegen Lisa Sedlmeier) en Nour El Tayeb (PSA-12) was enigszins verrassend te sterk voor Camille Serme (PSA-3-1). Sina Wall (PSA-122) hoefde daardoor niet in actie te komen. Van der Heijden was ook niet opgesteld in de finale, maar won wel haar partij in de halve finale.

De mannenfinale werd eigenlijk al gespeeld in de halve finale toen Paderborner Black & White Worms overtuigend versloeg. In de finale wonnen Ali Farag (PSA-8), Simon Rösner (PSA-11) en Raphael Kandra (PSA-47) overtuigend van Cameron Pilley (PSA-17), Laurens Jan Anjema en Rudi Rohrmuller. De zege van Ali El Farargui tegen Tim Garner bracht de stand van wel op 3-1, maar haalde niets uit.

Voor de mannen is het de dertiende titel en de vierde zege op rij. De vrouwen pakte de tweede titel, nadat ze vorig jaar ook wonnen van Frankfurt.

Klik hier voor de uitslagen en meer informatie over de Bundesliga.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?