Coll en Pacheco beste in AlphenColl en Pacheco beste in Alphen

Paul Coll (PSA-13) en Reyna Pacheco (PSA-79) waren de sterksten in de A categorie tijdens de Alphen Open in Tennis & Squash Centrum Nieuwe Sloot afgelopen zaterdag. In een, voor Nederlandse begrippen, sterk bezet toernooi kwamen ze als sterkste uit de strijd.

In de Heren A categorie was er ruimte voor 16 spelers. Onder hen onder andere Nederlands kampioen Piëdro Schweertman (PSA-71), Roee Avraham (PSA-166), Rene Mijs, Kim Are Killingberg en Tom Lucas. Kiwi Paul Coll was uiteindelijk veruit de sterkste, waarbij Schweertman het hem in de finale nog enigszins moeilijk maakte (3-0). Avraham legde beslag op het brons door Rene Mijs te verslaan (3-0).

Bij de dames was de Amerikaanse Reyna Pacheco de beste. Zij kwam in de finale 0-2 achter tegen Sanne Veldkamp (PSA-132), maar trok de wedstrijd toch nog naar zich toe (5-11, 9-11, 11-8, 12-10, 11-7). Megan van Drongelen legde beslag op de derde plek.

Naast de 2 A categorieën werd er ook nog gespeeld in vijf andere klassen. Stan Al (Heren B), Mats van der Seip (Heren C), Gerben de Groot (Heren D), Roos Prescilla (Dames C) en Karen de Rooij (Dames D) waren daar de beste. Klik hier voor alle uitslagen van de Alphen Open.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?