Elshorbagy en Massaro winnen World Serie Finals 

Mohamed Elshorbagy (PSA-3) en Laura Massaro (PSA-4) hebben in Dubai de World Serie Finals Squash 2017 gewonnen. Beide spelers wonnen hun finale met 3-0. 

Bij de mannen speelde de Egyptenaar zijn finale tegen de ervaren James Willstrop (PSA-5). De Engelsman wist elke game dicht bij winst te zitten maar moest op het einde toch elke game laten lopen. Hierdoor wist Elshorbagy er met een 3-0 (12-10, 11-9, 11-8) winst van door te gaan. De finale heeft in totaal een uur geduurd. 

Bij de vrouwen was de Egyptische Nour el Sherbini (PSA-1) niet opgewassen tegen de Engelse Laura Massaro. Ook deze partij werd 3-0. Nu in het voordeel van Engeland, 11-8, 12-10, 11-5 werd de eindstand na 35 minuten. 

Voor de spelers was dit het laatste grote toernooi van dit seizoen. En dus kunnen zij gaan genieten van een welverdiende vakantie om daarna weer te trainen voor volgend seizoen. Hoe zullen de kaarten dan geschut zijn?

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?