Squashtoernooien komende maand

Squashtoernooien komende maand

Het squashseizoen 2016-2017 is bijna over, maar de komende maand staan er nog flink wat toernooien op de kalender. Schrijf je nu nog in!

TMG Kamp
Volgend weekend staat het TMG Kamp op de kalender. De mannen van TMG zijn dit keer van 23 juni tot en met 25 juni te gast bij Centre Squash Drachten. Inschrijven gaat tot en met morgen en gaat via www.toernooi.nl.

Adri van Noort Memorial
Het Dunlop Squash Circuit sluit hun seizoen op 24 juni af bij 'MeerSquash met de Adri van Noort Memorial. Inschrijven kan in de gebruikelijke categorieën en in de Heren A is prijzengeld te verdienen. Inschrijven kan via hier.

Zwolse Summer Racket Festival Doubles 2017
Squash & Cardiofit Zwolle eindigt alweer een paar jaar met een Summer Racket Festival. Dit keer valt het op zondag 25 juni. Naast squashskills is het ook handig als je een beetje kan voetvolley 'en, tafeltennissen en ervaring hebt met paddle tennis. Inschrijven kan via toernooi.nl of door Dagmar Vermeulen een mailtje te sturen.

Dubfest 2017
Centre Squash Drachten organiseert een weekend later Dubfest. Dit zijn een Open Dubbel Kampioenschappen aangevuld met flink wat andere activiteiten. Zelfs overnachten op de club is mogelijk! Inschrijven kan door hier te klikken.

Open Delftse Dubbelkampioenschappen
Op 9 juli is er bij Squash Delft een dubbeltoernooi. Het toernooi telt mee voor de SBN dubbel ranking, dus dubbeliefhebbers; schrijf je nu in.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?