Ken Flynn nieuwe squashtrainer AlphenKen Flynn nieuwe squashtrainer Nieuwe Sloot

Per komend squashseizoen zal squashtrainer Ken Flynn zich verbinden aan Squash Alphen. Met deze aanstelling ziet Nieuwe Sloot een langgekoesterde wens vervuld worden.

Nieuwe Sloot was al een lange tijd op zoek naar iemand die ervoor kon zorgen dat Nieuwe Sloot bij de beste vijf clubs van Nederland ging horen. Met Ken Flynn hopen ze dat ze deze persoon hebben gevonden. Flynn, die op dit moment woont in Kuala Lumpur, kijkt uit naar de samenwerking. Flynn: "De energie die ik vanuit Alphen voelde kwam binnen. Graag ga ik met alle mensen binnen Nieuwe Sloot aan de slag."

Enkele jaren geleden hebben Ed Karim en Gerben de Groot een stevig fundament gelegd voor de jeugdopleiding van Squash Alphen. Op dit moment squashen er 60 kinderen op wekelijkse basis bij de club, maar dat aantal willen ze uitbreiden. De betere spelers en speelster vertrokken meestal op den duur bij de club, maar met het aantrekken van Flynn hopen ze dit in de toekomst te voor komen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?