Zwolse Summer Racket Festival Doubles 2017Zwolse Summer Racket Festival Doubles 2017

Hou je agenda in de aanslag, want zondag 25 juni pakt Squash Zwolle weer groots uit met de vierde editie van het Summer Racket Festival Doubles. Alleen met squashskills ga je het bij dit toernooi niet redden. Om kans te maken op deze felbegeerde titel moet je minimaal bezitten over een flink portie zenuwen van staal, vlugheid van een panter, conditie van een beer, hardheid van een steenbok en de finesse van een houtworm.

In een Team van 2 of 3 spelers ga je onder een strak blauwe hemel en stralende zon of Tl-balken de strijd aan tegen de andere gladiatoren en dit alles zal zijn in dubbelvorm. Naar lang wikken en weggen is dit jaar de toernooicommissie tot de volgende 4 onderdelen gekomen:

Squash dubbel, voetvolley dubbel, tafeltennis dubbel en paddle tennis dubbel.

Je speelt dus alle vier de onderdelen tegen 1 ander team. Het team dat na alle vier de onderdelen de meeste punten heeft gemaakt zal zegevieren en doordringen tot de volgende ronde. Het toernooi zal helemaal worden uitgespeeld dus genoeg wedstrijden voor iedereen. 

De verbranden calorieën kunnen aan het einde van de dag weer worden aangevuld met een heerlijke barbecue voor alle spelers en aanhang. Dit alles voor 17,50 per persoon (inclusief barbecue).

Klik hier om in te schrijven of mail naar dagmar@squashzwolle.nl en schrijf je in! Graag bij opmerkingen je team naam doorgeven. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?