380 deelnemers DJO 2017380 deelnemers Dutch Junior Open 2017

De inschrijving voor de Dutch Junior Open 2017 is gesloten. Aan het toernooi zullen 380 spelers en speelsters uit heel de wereld deelnemen.

Vorig jaar wist de Dutch Junior Open, toen nog gehouden in Rotterdam, 450 deelnemers te trekken. Toernooi directeur Tom Lucas zei daarover het volgende: "Ons doel was om 350 deelnemers te trekken dit jaar. Met 380 spelers zijn we daarom ook heel blij, zeker omdat de er flink wat andere toernooien vlak voor of na ons toernooi liggen."

Met 41 Nederlandse deelnemers is er goede hoop op goede resultaten. Vorig jaar waren dat er nog 50. Dit jaar is de Dutch Junior Open weer 'gewoon' in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Het toernooi begint om 13 juli en eindigt op 16 juli.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?