Schweertman makkelijk door naar kwartfinaleSchweertman makkelijk door naar kwartfinale

Piëdro Schweertman (PSA-70) is makkelijk doorgestoomd naar de kwartfinale van de Victorian Open Squash 2017 in Melbourne. De Nederlands kampioen kende geen problemen in de eerste en tweede ronde.

Voor Schweertman is het zijn tweede toernooi in Australië, nadat hij vorige week werd uitgeschakeld in de halve finale door Harinder Pal Singh Sandhu (PSA-78). Ook nu kan hij Pal Singh Sandhu weer tegenkomen in de halve eindstrijd. Daarvoor moet hij in de kwartfinale wel eerst langs Tang Ming Hong (PSA-115).

Eerder in het toernooi was Nederlands beste speler al te sterk voor Arnold Phat (PSA-333) en Robert Dadds (PSA-251). Beide spelers werden met 3-0 verslagen. Klik hier voor het schema van de Victorian Open Squash 2017.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?