Halve finales DJOHalve finales Dutch Junior Open

De halve finales van de Dutch Junior Open 2017 worden vandaag gespeeld. In bijna alle categorieën is er kans op Nederlands succes. Wat is de stand van zaken in de categorieën met kansen op een topnotering?

Boys <13
In de Boys <13 staat Rowan Damming in de halve finale. Hij speelt om 1 uur tegen de Egyptische jongen Abdallah Amr. Sam Gerrits verloor helaas zijn kwartfinale, maar kan nog altijd vijfde worden.

Girls <13
In de Girls <13 hebben we twee ijzers in het vuur. Zowel Elfi Markus als Naomi Nohar staan in de halve eindstrijd. Beide speelsters kwamen dit toernooi nog niet in de problemen. Krijgen we een Nederlandse finale?

Boys <17
In de Boys <17 is er geen kans meer op een plek bij de eerste 16. Toch is het uitkijken naar Henrico van der Vegt die de plate nog kan winnen. Hij staat op dit moment op de baan voor een plek in de halve finale.

Girls <17
Niet geheel verrassend staat Fleur Maas in de halve finale bij de Girls <17. Ook zij speelt vandaag de halve finale, waarna ze morgen in de finale hopelijk Daniek Krukkert treft. De speelster van Squash Hellendoorn haalde knap de halve eindstrijd waarin ook voor haar kansen liggen.

Boys <19
Thijs Roukens miste net een plek bij de laatste vier. Hij kon in de kwartfinale niet winnen van Curtis Malik uit Engeland (11-9, 10-12, 11-3, 11-2). Vandaag komt hij in actie om nog vijfde te worden.

Girls <19
Bij de meisjes onder 19 staan er ook twee Nederlandse speelsters in de halve finale. Bovenin in het schema is het Gabi Fritsche die twee goede overwinningen wist te boeken. Onder in het schema staat Megan van Drongelen in de halve finale. Kan één van de meiden de finale halen?

Natuurlijk komen er nog flink wat andere Nederlanders in actie vandaag. Volg alle wedstrijden via esf.tournamentsoftware.com of live in het Frans Otten Stadion!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?