Harinder Sandhu weer te sterk voor Schweertman

Harinder Sandhu weer te sterk voor Schweertman

HarinderPal Singh Sandhu (PSA-78) was afgelopen weekend weer te sterk voor Piëdro Schweertman (PSA-70). Nadat de Indiër Schweertmen vorige week al versloeg in de halve finale was hij ook dit keer te sterk in de halve eindstrijd.

Tijdens de trip van Schweertman naar Australië liep hij tweemaal op tegen de sterk spelende Harinder Pal Sandhu. De Indiër heeft nu 4 toernooien oprij gewonnen en is 17 wedstrijden ongeslagen. Ook Schweertman kon het hem zaterdag niet echt lastig maken (11-5, 11-8, 11-8).

Het volgende toernooi van de Nederlands kampioen is pas weer in september. Dan speelt hij de kwalificatie van de Open International de Squash de Nantes 2017.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?