Ter Sluis ontvangt wildcard DPD Open 2017

Nederlands topsquasher Marc ter Sluis (PSA-231) heeft de wildcard voor de DPD Open Squash 2017 ontvangen. Met deze wildcard krijgt de nummer 231 de kans om zich te meten met de wereldtop. Naar verwachting zullen de top-30 en top-40 spelers van de PSA-ranking hun opwachting maken tijdens dit 25K Event. 

‘’Ik ben blij dat ik de wildcard heb gekregen, en ik ben trots om te mogen spelen in eigen land,’’ aldus Marc ter Sluis. ‘’Een wildcard in zo’n groot toernooi zorgt ervoor dat ik een enorme stap kan maken op de PSA World Ranking. Ik kan zo’n 40 plekken stijgen. Het is fantastisch voor mijn carrière.’’ 


De DPD Open Squash 2017 vindt van 26 september tot 1 oktober plaats in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Op de zaterdag en zondag zullen wederom grote side events georganiseerd worden om zelf actief op de squashbaan te zijn en aan het einde van de dag te genieten van topsquash. Inschrijven voor de TMG Dubbel (Frans Otten Stadion 30 september) kan hier. Inschrijven voor de TMG Levels (Frans Otten Stadion 1 oktober) kan hier. Kijk op tmgsquash-psa.nl voor meer informatie. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?