Finaledag WK Dubbel

Het is vandaag finaledag op het WK Dubbel. In het National Squash Centre in Manchester wordt vandaag als eerst de dames finale gespeeld. Joelle King (PSA-12) en Amanda Landers-Murphy (PSA-47) nemen het op tegen de Engelse Jenny Duncalf (PSA-27) en Alison Waters (PSA-9). Hierna wordt de gemengde finale gespeeld, waar Paul Coll (PSA-12) en Joelle King de strijd aangaan met het duo Daryl Selby (PSA-13) en Alison Waters. Tenslotte wordt om 16.00 uur lokale tijd de heren finale gespeeld: Alan Clyne (PSA-26) en Greg Lobban (PSA-45) tegen Ryan Cuskelly (PSA-14) en Cameron Pilley (PSA-18).

Het Oranje-duo Piëdro Schweertman (PSA-74) en Dylan Benett namen het in de kwartfinale nog op tegen Cuskelly en Pilley. Na verassend de kwartfinale te hebben bereikt en bij de laatste acht te horen, wisten ze de ‘Aussies’ niet te verslaan: 7-11 en 1-11. Op vrijdag 4 augustus speelde het Oranje-duo nog tegen Zac Alexander (PSA-89) en David Palmer, maar konden hier op het randje geen winst uit halen: 7-11 en 8-11. 

Klik hier voor meer informatie en alle uitslagen van het WSF World Doubles Squash Championships 2017 in Manchester. Klik hier om de finalewedstrijden live te bekijken. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?