Squashseizoen te zien op SQUASHTV, Eurosport en DAZN

De Professional Squash Association (PSA) heeft vandaag het SQUASHTV-schema aangekondigd voor het komende squashseizoen 2017/2018. Naar verwachting zullen meer dan 500 wedstrijden live worden uitgezonden. 

SQUASHTV, Eurosport Player en DAZN, de kanalen van live en on-demand squash, maken beeldmateriaal van de meest prestigieuze toernooien, gespeeld door de beste squashers van de wereld. Toernooien die onder andere uitgezonden zullen worden, zijn: de PSA World Series Finals, de Allam British Open en de J.P. Morgan Tournament of Champions. 

De eerste livewedstrijd van het seizoen die te zien is op SQUASHTV, Eurosport Player en DAZN is de Open International de Squash de Nantes. Dit toernooi vindt plaats van 6 tot 10 september. Er zullen nog zes andere toernooien voor het einde van 2017 live worden uitgezonden, waaronder de PSA-wereldkampioenschappen op 10 tot 17 december. 

"Onze dekking op SQUASHTV wordt steeds groter en we zijn blij met onze verbeteringen aan het platform sinds de oprichting in 2010," zegt PSA Chief Operating Officer Lee Beachill.

Klik hier voor meer informatie over de kanalen, en hier voor SQUASHTV. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?