Philadelphia's Drexel University gastheer U.S. Open 2017

De U.S. Open 2017 wordt van 7 tot 14 oktober gespeeld in de Philadelphia's Drexel University. Hiermee gaat het PSA World Series 2017/2018 seizoen officieel van start. 112 van de beste spelers ter wereld zullen afreizen naar Pennsylvania voor dit prestigieuze toernooi. 

De U.S. Open was in 2013 het eerste World Series-toernooi die gelijke geldprijzen kon bieden voor zowel de mannen als de vrouwen. In oktober bedraagt de prijzenpot in totaal 330.000 dollar (ruim 280.000 euro). Dit bedrag is de hoogste prijzenpot in de geschiedenis van het toernooi. 

De nummer één van de wereld, Gregory Gaultier, staat bovenaan de seed. De Fransman werd al U.S. Open kampioen in 2006, 2013 en 2015. De Egyptische Nour El Sherbini (PSA-1) is als eerste geplaatst bij de dames. 

De wedstrijden zullen live uitgezonden worden op SQUASHTV en Eurosport Player, maar mocht je toevallig in Amerika zijn, tickets worden hier vanaf 25 dollar verkocht. Klik hier voor meer informatie over de 2017 U.S. Open. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?