China Open begint morgen zonder top-4China Open begint morgen zonder top-4

De China Open Squash 2017 begint morgen met het hoofdtoernooi. Het eerste echte grote PSA toernooi van het jaar moet het bij de mannen alleen doen zonder de top-4 van de PSA World Ranking. Bij de vrouwen zijn wel drie van de vier top-4 speelsters aanwezig.

Shanghai is vanaf gisteren hét toneel van de J.P. Morgan China Open, de eerste afspraak van het nieuwe jaar. Bij zowel de mannen als de vrouwen zijn de kwalificaties gespeeld en wordt er morgen gestart met de eerste ronde. Ali Farag (PSA-5) voert bij de mannen het deelnemersveld aan, gevolgd door Marwan Elshorbagy (PSA-6), Ramy Ashour (PSA-8) en Fares Dessouky (PSA-10). De andere zes top-10 spelers zijn niet fit genoeg of kiezen voor een andere seizoensopbouw.

Bij de vrouwen is Raneem El Welily (PSA-2) de opvallendste afwezige. Nour El Sherbini (PSA-1), kersverse Europees kampioene Camille Serme (PSA-3) en Laura Massaro (PSA-4) zijn de eerste drie geplaatste speelsters.

Vanuit Nederlands perspectief is er weinig om op te hopen. Piëdro Schweertman (PSA-74) en Milou van der Heijden (PSA-41) spelen het toernooi niet. De in Nederland woonachtige Paul Coll (PSA-12) en Nicol David (PSA-6) komen morgen wel in actie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?