Halve finales China bekendHalve finales China bekend

Op dit moment wordt het eerste grote toernooi van het jaar gespeeld in Shanghai. Bij de China Open Squash zijn ze inmiddels aanbeland bij de halve finale. Wie mogen er nog hopen op de eerste titel van het jaar?

Bij de vrouwen staat zoals gebruikelijk Nour El Sherbini (PSA-1) in de halve finale. Zij treft Joelle King (PSA-11), die Laura Massaro (PSA-4) al in de eerste ronde uitschakelde. De andere halve finale gaat tussen Nouran Gohar (PSA-7) en Camille Serme (PSA-3). Zij kende beide nog geen problemen dit toernooi.

Bij de mannen is het een Egyptische feestje in de halve finale. Ramy Ashour (PSA-14) is zijn seizoen goed begonnen, aangezien hij al twee potjes blessure vrij is. In de halve finale treft hij in Marwan Elshorbagy (PSA-6) de jongste Elshorbagy broer. Ali Farag (PSA-5) is als eerste geplaatst voor het toernooi in Shanghai en maakt vooralsnog zijn plaatsing waar met een plek in de halve eindstrijd. Hij treft de in Nederland woonachtige Kiwi Paul Coll (PSA-10).

Klik hier voor alle uitslagen van de China Open Squash 2017.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?