Ashour en El Sherbini openen seizoen goedAshour en El Sherbini openen seizoen goed

Ramy Ashour (PSA-14) en Nour El Sherbini (PSA-1) zijn het seizoen goed begonnen in Shanghai. Tijdens de China Open Squash werd het een Egyptisch feestje met vier Egyptische finalisten. Ashour en El Sherbini kwamen uiteindelijk als winnaars uit de strijd.

Bij de vrouwen heerste de nummer één van de wereld weer als vanouds. Nour El Sherbini won in straight games van landgenote Nouran Gohar (PSA-7) in de finale (12-10, 11-7, 11-9). Eerder ging ze ook al vakkundig langs Joelle King (PSA-11) in de halve finale en Alison Waters (PSA-8) in de kwartfinale. De nummer twee van de wereld Raneem El Welily (PSA-2) speelde het toernooi niet, Camille Serme (PSA-3) strandde in de halve finale, terwijl Laura Massaro (PSA-4) niet voorbij de eerste ronde kwam.

Ramy Ashour begon zijn seizoen blessurevrij en dat resulteerde gelijk in zijn eerste toernooizege. De top-4 van de wereld was afwezig in Shanghai, maar de balgoochelaar uit Egypte had het in de finale nog aardig lastig met Ali Farag (PSA-5). De jonge Farag kwam nog knap terug na een 0-2 achterstand, maar kon niet voorkomen dat Ashour er met de overwinning vandoor ging (11-3, 11-8, 10-12, 2-11, 11-5).

Klik hier voor alle uitslagen van de China Open Squash 2017.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?