Nederlanders missen hoofdtoernooiNederlanders missen hoofdtoernooi in Nantes

Piëdro Schweertman (PSA-74) en Tessa ter Sluis (PSA-84) zijn er niet in geslaagd om het hoofdtoernooi te halen van de Open International de Nantes 2017. Schweertman werd uitgeschakeld in de tweede ronde van de kwalificatie, terwijl ter Sluis de eerste ronde al niet had overleeft.

Voor Tessa ter Sluis was de trip naar Nantes van korte duur. In de kwalificatie trof ze Menna Hamed (PSA-58) uit Egypte, die 26 plekken hoger staat op de PSA World Ranking. In 3 snelle games was de partij over (11-5, 11-2, 11-1). Later zou Hamed ook winnen van Tinne Gilis (PSA-76).

Schweertman won wel in de eerste ronde van de kwalificatie. Hij ging in vijf games langs de Fransman Geoffrey Demont (11-7, 4-11, 9-11, 11-5, 11-9). In de finaleronde kreeg ook hij een tegenstander uit het land van de piramides. De 22-jarige Shebab Essam (PSA-91) was met 3-0 te sterk (13-11, 11-4, 11-8).

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?