Nummers 1 geplaatst halen finale nietNummers één geplaatst halen finale niet in Hong Kong

Tijdens de Hong Kong FC International 2017 waren deze week de nodige verrassingen te noteren. Bij zowel de mannen als de vrouwen haalde nummers één geplaatst de finale niet. Wie spelen vandaag om de toernooizege?

In de vrouwenfinale staan Nour El Tayeb (PSA-14) en Joshna Chinappa (PSA-12). Topseed Annie Au (PSA-10) werd door laatstgenoemde uit het toernooi geslagen met 11-9 in de vijfde (11-9, 10-12, 11-7, 8-11, 11-9). El Tayeb versloeg op haar beurt Tesni Evans (PSA-15) in de andere halve finale (11-7, 7-11, 11-6, 11-2).

Bij de mannen ging de topseed, Zahed Mohamed (PSA-20), er in de eerste ronde al uit. Mede daardoor mag Leo Au (PSA-34) nog hopen op de toernooizege in eigen land. Hij zal daarvoor wel moeten afrekenen met Omar Mosaad (PSA-25), die een tijd lang een vaste waarde was in de top-10 van de wereld.

Vandaag staan beide finales op het programma. Klik hier voor alle uitslagen van de Hong Kong FC International 2017.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?