Road to DPD Open part 2Road to DPD Open part 2: TMG Clinic’s

Volgende week dinsdag barst het squashgeweld los in Amsterdam. Het was even wachten maar op 26 september 18:00 wordt dan eindelijk de eerste bal geslagen in het Frans Otten Stadion.

Tijdens de TMG Clinic’s heb je de kans om van dichtbij kennis te maken met internationale wereldtoppers. En zelfs een balletje met ze te kunnen slaan! Voor een uur lang krijg je de tips en tricks aangeleerd van een deelnemer van de DPD Open! Per clinic kunnen maar maximaal 12 deelnemers aan meedoen om ervoor te zorgen dat er voldoende aandacht is voor jou!

De Clinic’s zijn van dinsdag tot en met vrijdag 2 keer per avond. De eerste sessie is van 19:00 tot 20:00 en de tweede sessie van 20:00 tot 21:00. Opgeven kan via www.tmgsquash-psa.nl wees er snel bij want vol is vol. Deelname voor een Clinic kost €15,- per clinic p.p. Schrijf je snel in want vrijdag 22 september sluit de aanmelding.

Kan je niet meedoen aan een clinic maar wil je wel zelf squashen tijdens de DPD open?

In het weekend is het wederom vol met activiteiten voor de recreanten squasher. Op zaterdag zijn er zelfs twee toernooien de SBN NK Masters en de TMG Dubbel. Op zondag wordt er weer fanatiek gespeeld tijdens de TMG Levels (A-B-C-D). De organisatie zal er voor zorgen dat de side evenementen wedstrijden klaar zijn voordat de PSA wedstrijden beginnen zodat je alle tijd hebt om te genieten van topsquash!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?