SBN en NKLTV verder onder één dakSBN en KNLTB verder onder één dak

De Squashbond (SBN) en de Tennisbond (KNLTB) hebben overeenstemming bereikt over gezamenlijke huisvesting in het kantoor van de KNLTB.

Eind 2017 verhuist de Squashbond naar het kantoorgebouw van de KNLTB in Amersfoort. De verhuizing is voor beide bonden een eerste stap richting nauwere samenwerking en kennisdeling.

Sven Wouters, Directeur van Squash Bond Nederland: “Wij zijn zeer verheugd dat we gebruik kunnen maken van het kantoor en de faciliteiten van de KNLTB. De overeenkomsten in onze sporten, sporters en de verenigingen en centra maken dat we uitkijken naar verdere samenwerking waarmee de KNLTB en SBN zich kunnen versterken”.

De verhuizing past in de ambitie van de KNLTB om in het kader van het traject ‘Transitie in de Sport’ nauwer samen te werken met andere bonden. “Vaak wordt de vraag gesteld hoe bonden elkaar kunnen ondersteunen, daar geven wij met de Squashbond op deze manier concrete invulling aan. We gaan op korte termijn kijken hoe wij verder de krachten kunnen bundelen en kennis kunnen delen”, aldus Algemeen Directeur Erik Poel van de KNLTB.

De afgelopen jaren heeft Squash Bond Nederland (SBN) onderdeel uitgemaakt van de Federatie Kenniscentrum en Bureauorganisatie Samenwerkende Sportbonden Zoetermeer. Per 1 januari treedt Squash Bond Nederland uit de federatie. Nadere details over de verhuizing en de bereikbaarheid van Squash Bond Nederland worden de komende weken bekendgemaakt.

Bron: www.squash.nl

Reacties

 • jos b.
  jos b.

  beste vrienden.....een fantastische beslissing! SAMEN kun je meer bereiken......in het Leven,maar ook in de Sport...

  veel succes....we keep in touch....

  with Love and Joy my Squash-Friends

  5 oktober 2017 om 12:22

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?