Geen medailles Nederlandse jeugd in Malmö

Tijdens de Nordic Junior Open Squash afgelopen weekenden in Malmö heeft de Nederlandse jeugd geen podiumplek kunnen behalen. Toch hebben veel talenten een goede prestatie neergezet!

De eerste topnotering kwam van Evan Morris. Hij werd namelijk vierde in de Boys <11. Ook Jack van Drongelen en Alister Morris kwamen uit in de jongste categorie. In de Girls <13 was het Annamaria Machalova die ook nét buiten het podium belandde. De speelster van 'MeerSquash verloor zowel in de halve finale, als in de strijd om het brons nipt.

In de Boys <15 waren er twee Nederlanders vertegenwoordigd in de top-8. Sebastiaan Hofman legde beslag op de vijfde plek, waar hij de jonge Rowan Damming versloeg, die dus zesde werd. Een geweldige prestatie van Damming! In dezelfde categorie bij de meisjes deed Naomi Nohar het nét ietsje minder. Zij werd achtste in de Girls <15.

Tom Schreurs behaalde een top-8 klassering in de Boys <17. In het hoofdtoernooi verloor hij van de uiteindelijke winnaar, waarna hij 3-2 verloor van de Ier Michael Creaven. Hij wist zijn laatste partij wel te winnen, waardoor hij zevende werd.

In de hoogste klassen waren er geen top-8 noteringen behaald. Bij de meisjes was Gabi Fritsche de eerste landgenote op een twaalfde plek. Klik hier voor alle uitslagen op de Nordic Junior Open Squash.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?