Derde speelronde eredivisie 2017-2018Derde speelronde eredivisie 2017-2018

Morgen staat de derde speelronde van de Dunlop Heren Eredivisie op het programma. Koploper Labee Group / SportCity Dordrecht verdedigd hun koppositie in eigen huis tegen CS Drachten / Froconsur, die nog wachten op hun eerste overwinning in de hoogste divisie van het land. Achtervolger 'MeerSquash krijgt landskampioen Coulisse / Twente op bezoek en Poort80/MAX ontvangt Sportcentrum Match.

Na twee speelronden is SportCity Dordrecht de koploper in de eredivisie. De landskampioen uit het seizoen 2015-2016 won beide wedstrijden overtuigend en mag dat een vervolg geven thuis tegen CS Drachten. Op positie drie opent de avond gelijk interessant met Rene Mijs tegen Thijs Roukens. Vorige week wist Roukens tijdens de Rotterdam Open nog te winnen, maar kan hij dit ook in de Eredivisie?
Sebastiaan Weenink (inzet) maakt op positie één vanavond zijn debuut voor de club uit Dordrecht. Hij krijgt de lastige opdracht om Mahesh Mangaonkar (PSA-69) te verslaan. De laatste wedstrijd kan vervolgens zomaar eens beslissend zijn voor de winst met Dylan Bennett en Victor Crouin (PSA-125) als hoofdrolspelers.

In Hoofddorp treffen 'MeerSquash en Twente elkaar in een zeer belangrijke wedstrijd. Beide ploegen zijn nog ongeslagen en willen zo lang mogelijk in de race blijven voor de titel. 'MeerSquash speelt in hun favoriete opstelling: Paul Coll (PSA-9), Tim Weber en Bart Ravelli. Twente zet daar met Alan Clyne (PSA-24), Raphael Kandra (PSA-41) en Laurens Jan Anjema op papier een sterkere ploeg tegenover.

De derde wedstrijd in de derde speelronde is de derby tussen MAX en Match. Roel Zwagerman opent de avond tegen vriend Nick Kuys op positie drie. Ook vorig jaar kwamen de twee elkaar al eens tegen, toen was Kuys de betere. Kan hij Match gelijk op het goede spoor zetten? Net als de vorige twee wedstrijden speelt Marc ter Sluis (PSA-196) weer op de hoogste positie in het team. Hij treft na Tim Weber en Lucas Serme (PSA-45) wederom een lastige tegenstander. Deze keer is Jens Schoor (PSA-75) de tegenstander.
Net als in de andere wedstrijden kan de laatste pot wel eens beslissend zijn. Roshan Bharos (PSA-245) speelt tegen de ervaren Carsten Schoor (PSA-386) die onlangs weer actief is op de PSA World Tour.

Door het oneven aantal teams in de Dunlop Heren Eredivisie is Victoria Squash Rotterdam vrij.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?