Evans te sterk voor van der HeijdenEvans te sterk voor van der Heijden

Tesni Evans (PSA-16) was in de eerste ronde van de Hong Kong Squash Open helaas nét iets te sterk voor Milou van der Heijden (PSA-40). Onze landgenote won twee keer knap in een vijfsetter in de kwalificatie de afgelopen dagen, maar kon niet stunten tegen de nummer 16 van de wereld.

Van der Heijden is de laatste weken goed bezig op de PSA World Tour. Zo haalde ze én het hoofdtoernooi van de US Open vorige maand én van de Carol Weymuller Open. Ook nu in Hong Kong speelde ze in de main draw na twee knappe overwinningen in de kwalificatie. Helaas was Evans in drie games te sterk (11-9, 11-9, 11-5) voor de nummer 40 van de wereld. Klik hier voor de draw van de Hong Kong Open.

Over twee weken komt van der Heijden weer in actie op de tour. Dan is ze als achtste geplaatst voor de Monte Carlo Squash Classic waar ze een qualifier treft in de eerste ronde.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?