Dutch Open Masters begint vrijdagDutch Open Masters begint vrijdag

Aanstaande vrijdag is Victoria Squash Rotterdam het toneel van de Dutch Open Masters. Met 51 deelnemers is de opkomst bijna 30 spelers minder dan vorig jaar. Ook toen was de club uit Rotterdam de gastheer.

De 51 deelnemers zijn een bond gezelschap. Naast de thuisspelende spelers verwelkomt Victoria Squash Rotterdam ook spelers uit België, Duitsland, Zwitserland, India, Schotland, Wales, Polen, Oostenrijk, Kroatië, Italië en Engeland. Op de deelnemerslijst vinden we onder andere Stephen Cooke, Yasser Fayez en Robert Jan Anjema terug. Het toernooi begint aanstaande vrijdag en duurt tot en met zondag. Klik hier voor alle schema's.

Vorig jaar deden er maar liefst 79 spelers mee aan de Dutch Open Masters. Later dit jaar staat nog de NK Masters 2017 op het programma. In het laatste weekend van oktober zou deze gehouden worden in het Frans Otten Stadion, maar toen was er niet genoeg animo. Op 9 en 10 december organiseert 'MeerSquash de herkansing. Inschrijven kan via www.toernooi.nl.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?