InterativeSquash wint Sports Tech World CupInterativeSquash wint Sports Tech World Cup

Afgelopen donderdag heeft de Duits/Nederlandse combinatie InteractiveSquash de eerste editie van de Sports Tech World Cup gewonnen. Marc en Sanne Veldkamp overtuigden de jury met hun presentatie over deze nieuwe innovatie die sinds kort te zien is bij Nieuwe Sloot in Alphen aan de Rijn.

De Sports Tech World Cup was onderdeel van de Sport Business Day. In de kleedkamer van voetbalclub PSV werden de presentaties gehouden, welke uiteindelijk gewonnen is door InteractiveSquash. Het nieuwe concept zal voor zowel gevorderden als beginners prachtige mogelijkheden bieden om het spelletje squash intenser te laten beleven. Sensoren registreren de stuit van de bal tegen de muur, waardoor de door de beamer geprojecteerde objecten hierop reageren door bijvoorbeeld te verdwijnen of punten op te leveren.

InterativeSquash is ontwikkeld door het Duitse bedrijf With Balls. Dit platform voor squash is een boost voor de squashsport.  Marc en Sanne Veldkamp overtuigden de jury met hun presentatie over deze innovatie die voortbouwt op de gamification van onze samenleving. InteractiveSquash ontving een bedrag van € 3,500.= ter stimulering van hun initiatief.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?