Positieve reactie Dutch Open Masters 2017Positieve reactie Dutch Open Masters 2017

Op donderdag 16 november arriveerden de eersten van totaal 52 spelers voor de Dutch Open Masters. Een grote groep spelers uit Wales, Zwitserland, Duitsland, België en Italië. Tevens spelers uit Kroatië en zelfs eentje uit India!

Na de editie van 2016 bleek er een positieve reclame voor Rotterdam te zijn bij de Masters. Het aantal spelers van 52 in plaats van de gewenste 80 was had een drietal mogelijke oorzaken: De Belgische Masters was slechts 2 weken eerder, tegelijk nu met de Dutch was er een groot toernooi in Duitsland en de 3e oorzaak is dat de SBN competitie gewoon op vrijdag een wedstrijdavond had.

Het toernooi zelf werd geweldig bevonden door de spelers. Goede ambiance, goede sfeer, mooie wedstrijden en een vlekkeloze organisatie. En op zaterdag avond een mooi diner op de Berenboot varend door de Rotterdamse haven.

De Nederlandse inbreng aan het toernooi was groot en succesvol. Zo waren er eerste plaatsen voor Karin Thiel (W45+), Stephen Cooke (M35+), Roland Monsma (M55+) en Ad Heskes (M60+). Titia Posdijk (W45+), Ronald Permentier (M50+) en Robert Jan Anjema (M60+) pakte een knappe tweede plek. Als laatste waren er ook nog vier derde plekken voor Alex Kramer (M45+), Nico Gerritsen (M50+), Felix Barenholz (M55+) en Marc Veldkamp (M60+).

Als extraatje konden er ook nog toernooishirts extra bedrukt worden met een zelf te kiezen tekst. De opbrengst hiervan, 400 euro, is gegaan naar www.sunshine4summer.com.

Bron: www.squash-rotterdam.com/.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?