Vierde speelronde eredivisieVierde speelronde eredivisie 2017-2018

Vanavond staat de vierde speelronde van de Dunlop Heren Eredivisie op het programma. De twee belangrijkste kandidaten voor de landstitel, Coulisse/Twente en koploper Labee Group / SportCity Dordrecht, treffen elkaar in Hellendoorn. Victoria Squash Rotterdam ontvangt rivaal 'MeerSquash en CS Drachten / Froconsur gaat tegen Poort80/MAX proberen hun eerste overwinning binnen te slepen.

In Hellendoorn staat vanavond veel op het spel. SportCity Dordrecht treft namelijk een ijzersterk Twente, maar zal proberen hun ongeslagen status te behouden. Peter Creed (PSA-63), Dylan Bennett en Rene Mijs moeten tegen Omar Abdel Meguid (PSA-34), Raphael Kandra (PSA-41) en Laurens Jan Anjema voor de punten scoren. Op het eerste oog een lastige opgave, maar niet onmogelijk. Voor Twente zou een dikke overwinning de tweede stap zijn richting het prolongeren van de landstitel, nadat ze vorige week al uit bij 'MeerSquash wonnen.

De tweede wedstrijd gaat in Rotterdam tussen Victoria Squash Rotterdam en 'MeerSquash. De club uit Kralingen speelt voor de eerste keer met een monsteropstelling met Cameron Pilley (PSA-19), Piëdro Schweertman en Joeri Hapers (PSA-166). 'MeerSquash zet daar met Paul Coll (PSA-9), Tim Weber en Bart Ravelli een vergelijkbare opstelling tegenover. Het zal niet gek zijn mocht de sleutel van de wedstrijd in de openingspartij liggen.

Ook in Drachten mogen ze zich weer opmaken voor een paar mooie partijen. Op positie drie openen Thijs Roukens en Roberto Kalshoven de avond. Wint de jeugd of de ervaring? Daryl Selby (PSA-15) krijgt op positie één te maken met de Spanjaard Iker Pajaras (PSA-68), waarna Mahesh Mangaonkar (PSA-69) en Jens Schoor (PSA-75) een belangrijke laatste partij spelen.

Door het ongelijke aantal teams in de Dunlop Heren Eredivisie is Sportcentrum Match vanavond vrij. Klik hier voor de stand, alle uitslagen en het speelschema.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?