Maleisie stunt tegen India op WK landenteamsMaleisie stunt tegen India op WK landenteams

Het als negende geplaatste Maleisië heeft het als achtste geplaatste India verslagen in de poulefase van het WK landenteams, dat afgelopen maandag is begonnen in Marseille. Na twee speeldagen is dat de enigste verrassing op het toernooi waar Nederland schittert in afwezigheid. 

Met CS Drachten speler Mahesh Mangaonkar (PSA-69) in de gelederen is India er niet ingeslaagd om in poule H te winnen van Maleisië. Mangaonkar won zelf wel zijn partij (1-3 van Mohd Syafiz Kamal (PSA-94)), maar zag zijn andere twee teamgenoten verliezen. Saurav Ghosal (PSA-21) verloor op positie één van Nafiizwan Adnan (PSA-31) met 3-2, waarna ook Harinder Pal Singh Sandu (PSA-69) verloor. Hij kreeg klop van de 19-jarige Eain Yow Ng (PSA-69).

Aan het WK voor landenteams nemen 24 landen deel, waaronder topfavoriet Egypte, thuisland Frankrijk en het sterke Engeland. Vandaag staan de laatste poulewedstrijden op het programma, waarna morgen de knock-out fase begint.

Klik hier voor alle poulewedstrijden van het WK voor mannen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?