Nohar tweede tijdens Irish Junior Open 2017Nohar tweede tijdens Irish Junior Open 2017

Naomi Nohar is tweede geworden tijdens de Irish Junior Open 2017 afgelopen weekend. De Nederlandse, die woonachtig is in Dubai, kwam in de finale te kort om Hannah Mc Gugan te verslaan.

Voor Nohar is het één van de eerste toernooien in de Girls <15, nadat ze vorig seizoen afsloot als nummer drie in de Girls <13. Vorige maand speelde ze ook al de Nordic Junior Squash Open in Malmö. Tijdens dat toernooi maakte ze kennis met de Girls <15 en werd ze zevende.
Tijdens de Irish Junior Open was ze als eerste geplaatst in de Girls <15, waar ze voortvarend van start ging. Zonder een game te verliezen haalde ze de finale, maar daar was Mc Gugan helaas te sterk (11-4, 12-10, 11-2). Nohar was de enigste Nederlands die deelnaam aan het toernooi in Dublin. Veel andere jeugdspelers kiezen voor de Swiss Junior Squash Open die volgende week op de agenda staat.

Voor Nohar was het toernooi in Ierland een goed moment om weer in Nederland te trainen. Sinds kort traint ze met Stephen Cooke, zelf nog eredivisie speler bij Victoria Squash Rotterdam.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?