Ter Sluis niet door eerste ronde Xmas ChallengerTer Sluis niet door eerste ronde Xmas Challenger

Marc ter Sluis (PSA-196) is niet door de eerste ronde gekomen van de Airport Xmas Challenger Squash 2017 in Berlijn. De hoogst geplaatste Nederlandse speler op de PSA World Ranking kwam via de kwalificatie in het hoofdtoernooi, maar moest het afleggen tegen Geoffrey Demont (PSA-120).

Voor ter Sluis is het toernooi een Berlijn een goede manier om goede wedstrijden te spelen. Er zijn namelijk niet geweldig veel $5.000, - toernooien dicht bij huis. In de kwalificatie versloeg hij Lewis Doughty (PSA-287) met klinkende cijfers (11-3, 11-5, 11-9). In het hoofdtoernooi trof hij de Fransman Geoffrey Demont, die bijna 80 plekken hoger staat op de wereldranglijst. Ter Sluis gaf, zeker in de tweede en derde game, goed tegengas, maar kon niet voorkomen dat de Fransman doorging naar de kwartfinale (11-4, 8-11, 13-11, 11-3).

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?