Vijfde speelronde eredivisie 2017-2018Vijfde speelronde eredivisie 2017-2018

Morgen staat de vijfde speelronde van de Dunlop Heren Eredivisie op het programma. Koploper Labee Group/SportCity Dordrecht speel thuis in een ijzersterke opstelling tegen Victoria Squash Rotterdam. Achtervolger Coulisse/Twente komt op bezoek bij Poort80/Max in Beverwijk en Sportcentrum Match ontvangt CS Drachten / Froconsur.

De koploper na vier wedstrijden is Labee Group/SportCity Dordrecht. Zij treffen morgen in eigen huis Victoria Squash Rotterdam, die op een vijfde plek staan in de Dunlop Heren Eredivisie. Met Mathieu Castagnet (PSA-27), Lucas Serme (PSA-41) en Rene Mijs speelt de thuisploeg met een ijzersterke opstelling. Kopman Castagnet was vorig jaar een vaste waarde in de top-10 van de wereld, maar staat daar door verschillende blessures nu een stuk van af. Victoria Squash Rotterdam zet daar met Piëdro Schweertman, Evan Williams (PSA-91) en Joris Wagenaar een voor Eredivisie begrippen prima team tegenover, maar zal het in deze wedstrijd zeer lastig krijgen.

De eerste achtervolger op SportCity Dordrecht is Coulisse/Twente. Zij zijn als enigste team nog ongeslagen in de Dunlop Heren Eredivisie en willen dat in de uitwedstrijd Poort80/MAX vasthouden. Met Raphael Kandra (PSA-41), Laurens Jan Anjema en Lucas Wirths moet dat tot de mogelijkheden behoren. MAX zet daar Jens Schoor (PSA-85), Roberto Kalshoven en Roel Zwagerman tegenover.

De derde wedstrijd van de avond gaat tussen Sportcentrum Match en CS Drachten / Froconsur. Met Marc ter Sluis (PSA-191), Tom Lucas en Nick Kuys speelt de thuisploeg in hun favoriete opstelling. CS Drachten speelt met Roee Avraham (PSA-158), Thijs Roukens en Ishmael Mubure in een vergelijkbare opstelling.

Door het oneven aantal deelnemers in de Dunlop Heren Eredivisie is 'MeerSquash vrij. Klik hier voor de stand, alle uitslagen en het speelschema.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?