Van der Heijden door in Monte CarloVan der Heijden door in Monte Carlo

Milou van der Heijden (PSA-39) is door naar de kwartfinale van de Monte Carlo Classic 2017. In de eerste ronde was ze te sterk voor Rachael Chadwick (PSA-63). Ook Tessa ter Sluis (PSA-85) nam deel aan het toernooi. Zij haalde het hoofdtoernooi niet.

Van der Heijden is als achtste geplaatst voor het toernooi in Monaco. In de eerste ronde trof ze als geplaatste speelster qualifier Rachael Chadwick uit Engeland. In vier games plaatste de tweevoudig Nederlands kampioene zich voor de kwartfinale (11-6, 8-11, 11-8, 11-6), waarin ze topseed Donna Urquhart (PSA-17) treft. Het had niet veel gescheeld of de Australische was er in ronde één al uitgevlogen (3-2 tegen Julianne Courtice (PSA-56). Misschien kan van der Heijden daar vandaag voor zorgen.

In de kwalificatie speelde in de vorm van Tessa ter Sluis ook nog een tweede Nederlandse. Zij kwam helaas niet door de eerste ronde heen. Chloe Mesic (PSA-73), die later ook het hoofdtoernooi haalde, was met 3-1 te sterk.

Naast van der Heijden en Urquhart hebben onder andere ook Victoria Squash Rotterdam speelster Nele Gilis (PSA-27) en Rachael Grinham (PSA-32) zich geschaard bij de laatste acht. Klik hier voor de complete draw van de Monte Carlo Classic 2017.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?