Van der Heijden geeft voorsprong weg in MonacoVan der Heijden geeft voorsprong weg in Monaco

Milou van der Heijden (PSA-39) is er niet in geslaagd om te stunten tegen Donna Urquhart (PSA-17) tijdens de Monte Carlo Classic 2017. In een spannende kwartfinale kwam ze 2-1 voor, maar zag ze de Australische alsnog zegevieren.

Eergisteren haalde van der Heijden relatief eenvoudig de kwartfinale. Rachael Chadwick (PSA-63) werd met 3-1 verslagen, waardoor ze in Donna Urquhart de nummer 17 van de wereld trof. De laatste weken speelt van der Heijden geweldig squash, waardoor een stunt niet uitgesloten was. Na vijf spannende games was het toch Urquhart die zich bij de laatste vier speelde (10-12, 11-8, 9-11, 11-9, 11-8).

Vanaf komende zaterdag speelt de Brabantse het WK voor vrouwen in Manchester. Daar speelt ze eerst in de kwalificatie en zal ze proberen het hoofdtoernooi te bereiken.

In Monaco worden daarvoor nog de halve finales en de finale gespeeld. Urquhart treft bovenin het schema Rowan Elaraby (PSA-43), onderin spelen Rachael Grinham (PSA-32) en Zeina Mickawy (PSA-44) tegen elkaar. Klik hier voor alle uitslagen van de Monte Carlo Classic 2017.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?