Aanmelden Adri van Noort AwardAanmelden Adri van Noort Award

Op zondag 11 februari 2018, de finaledag van het NK senioren, wordt de "Adri van Noort vrijwilliger van het jaar Award". Squashclubs, bestuurders en squashers worden dan ook gevraagd vrijwilligers aan te melden voor deze prachtige prijs.

De vrijwilliger van het jaar is een squashliefhebber die een langere periode uitzonderlijke verdiensten voor de squashsport in Nederland heeft (gehad) door:

  • Het inspireren van de squashwereld op verscheidene vlakken.
  • Het op een bijzondere wijze de squashsport in Nederland of internationaal op de kaart te zetten.
  • Nuttig en lofwaardig optreden ten behoeve van de squashsport in het algemeen en de squashsport in Nederland in het bijzonder.

De commissie voor het uitreiken van de Awards bestaat uit Roelof de Vries (voorzitter Euregio Squash), Maurice Wolters (oud-bestuurslid SBN), Jos Overdijk (oud-bestuurslid SBN) en Marc Veldkamp (Oud-directeur SBN). Uit de aanmeldingen worden op basis van bovengenoemde criteria twee weken voor de NK drie vrijwilligers genomineerd. Op de finale dag van de NK wordt de winnaar bekend gemaakt.

Genomineerden vorig jaar waren: Moniek de Boer, Paul Dentz (winnaar) en Ton Mijs. Kandidaten kunnen met begeleidende motivatie tot vrijdag 19 januari aangemeld worden bij willem@squashbond.nl. De deadline voor aanmelding is vrijdag 19 januari.

Bron: www.squash.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?