Markus genomineerd voor Sporttalent Amsterdam-WestMarkus genomineerd voor Sporttalent Amsterdam-West

Elfi Markus is genomineerd voor Sporttalent van het Jaar in Amsterdam-West. Volgende week donderdag hoort de nummer twee van het afgelopen NK <15 of ze de prijs ook daadwerkelijk wint.

Markus had een geweldig 2017 achter de rug. Zo werd ze Nederlands kampioen onder 13 en pakte ze zilver op het NK onder 15. Daarnaast werd ze kampioen met ‘MeerSquash Dames 4 in de SBN-Competitie en pakte ze knap brons bij de Dames C op het NK Senioren.

Ook speelde ze weer flink wat buitenlandse toernooien met onder andere optredens in Frankrijk en Duitsland. In eigen land greep de 'MeerSquash speelsters ze nét naast het brons op de Dutch Junior Open en ze kwam in actie voor het Nederlands team onder 15 in Praag.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?