Inschrijving NK Squash 2018 bijna geslotenInschrijving NK Squash 2018 bijna gesloten

Dit jaar vindt het NK Squash weer plaats bij het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Het FOS is met 21 banen, waaronder een three-side-glasscourt met capaciteit voor 1500 toeschouwers, een uitstekende locatie voor de nationale kampioenschappen.

Vorig jaar werd het kampioenschap eenmalig gehouden bij Dekker Zoetermeer. De terugkeer naar Amsterdam is onderdeel van de samenwerking tussen het Frans Otten Stadion en de SBN. “Wij hebben het volste vertrouwen dat, na het prachtige NK van vorig jaar, ook het aankomende NK weer een groot succes wordt”, volgens SBN-directeur Sven Wouters.

De inschrijving is tot 28 januari 23:59 open en spelers van alle niveaus (ABCD) mogen zich inschrijven. Op 3 februari vindt de kwalificatie plaats bij Victoria Squash Rotterdam. Inschrijven kan via de kwalificatiepagina. Deelnemers die direct geplaatst worden voor de hoofdronde, zullen daarvoor bericht ontvangen. Overige informatie over het toernooi kun je HIER downloaden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?