Goede generale favorieten NK SquashGoede generale favorieten NK Squash 2018

Milou van der Heijden (PSA-40) en Piëdro Schweertman zullen met een goed gevoel deelnemen aan het NK Squash 2018 dat over twee weken plaatsvindt in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Van der Heijden klopte Natalie Grinham tijdens de Dunlop Squash Pre Nationals, waarna Schweertman afrekende met clubgenoot Joeri Hapers (PSA-155).

Vorig jaar werd de Dunlop Squash Pre Nationals voor het eerst gespeeld in de aanloop naar het NK Squash. Ook dit jaar deden er weer flink wat spelers mee (87) aan het toernooi in het Frans Otten Stadion. Bij de dames was Milou van der Heijden de grote favoriete. In de finale maakte ze haar rol waar door Natalie Grinham met 3-1 te verslaan (4-11, 11-9, 11-8, 11-9).
Ook Sanne Veldkamp liet zien in vorm te zijn voor de nationale kampioenschappen, die over twee weken ook in Amsterdam gespeeld worden. Zij versloeg in de eerste ronde Juliette Permentier en voor het brons was ze met 3-0 te sterk voor Judith Diepeveen.

Bij de heren was Nederlands kampioen Piëdro Schweertman niet verrassend de beste. In de finale trof hij clubgenoot én de nationaal kampioen van onze zuiderburen Joeri Hapers (PSA-155). Schweertman liet er geen twijfel over bestaan voor hem nog een maatje te groot te zijn (11-3, 6-11, 11-5, 11-4).

Tjeu Dubbeldam (Heren B), Emile Radix (Heren C), Omar Sanchez (Heren D) en Dimphy Douma (Dames C) waren de andere winnaars.

Klik hier voor alle uitslagen van de Dunlop Squash Pre Nationals.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?