Zwolle verheugd met organisatie NK JeugdZwolle verheugd met organisatie NK Jeugd  <13 <17 <23

Op 10 en 11 maart 2018 zullen de squashbanen van Squash & Cardiofit Zwolle het strijdtoneel zijn van fantastische jeugdwedstrijden die uiteindelijk leiden tot nieuwe jonge nationale kampioenen. Squash & Cardiofit Zwolle is een van de weinige centra met een jeugdbeleid en kent daarom vele jeugdige squash talenten. Het is dan ook een extra uitdaging voor de talenten uit de regio om een gooi te doen naar de nationale titel in eigen huis. Daarvoor moeten ze natuurlijk wel de strijd aan gaan met alle jeugd talenten uit Nederland.

Squash & Cardiofit Zwolle wil het toernooi van glans voorzien door het organiseren van side events en leuke activiteiten. Centrummanager, Dagmar Vermeulen en tevens coach/trainer van de club, heeft daarom Thony Schwab gevraagd als toernooidirecteur. In de squashwereld is hij bekend van o.a. de WILSON Tour, de Final Play offs en als voormalig teammanager van het roemruchte en succesvolle Eredivisieteam Zwolle.

Schwab wil, ondanks de korte tijd die nog rest tot het NK Event, via sponsoren en betrokkenen het event voorzien van meer uitstraling en extra activiteiten. Een van de doelen is om het record aantal inschrijvingen te bewerkstelligen door o.a. voormalig topjeugd squashers die zijn gestopt, actief te benaderen om deel te nemen.

Belangrijk speerpunt is tevens om bij de jeugdspelers de gedachte te stimuleren om deel te nemen om ervaring op te doen en plezier te beleven. Natuurlijk wordt er gestreden om titels, maar je verliest meer dan je wint in een leven. Ook dit laatste is een belangrijk leerproces voor de jeugd. Daarom zijn er bijvoorbeeld voor de winnaars van de verliezersronde (plate), extra leuke prijzen beschikbaar.

Kortom, doe mee aan het NK Jeugd en schrijf je op tijd in!

Tevens komen er regelmatig updates over o.a. het deelnemersveld op de Facebook van Squashbond Nederland en een speciaal geopende Facebook en Instagram pagina ter promotie voor jeugd squash Promotie jeugdsquash Nederland.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?