Genomineerden Adri van Noort Award 2018Genomineerden Adri van Noort Award 2018

De Adri van Noort Award wordt jaarlijks toegekend aan iemand of een organisatie die zich in bijzondere mate verdienstelijk heeft gemaakt voor de squashsport.

Marco van den Berg: A-scheidsrechter
Marco is jarenlang actief als scheidsrechter voor Squash Bond Nederland. Hij heeft nationaal een uitstekende reputatie. Hij is betrokken geweest bij de oprichting van de scheidsrechterscommissie en heeft zich veel met beleidsmatige zaken in de scheidsrechterswereld beziggehouden. Marco heeft vele finales op zijn conto staan en is ook diverse malen hoofdscheidsrechter geweest bij Nederlands Kampioenschappen. Ook in het buitenland heeft Marco namens Nederland verdienstelijke prestaties geleverd en ons op voortreffelijke wijze gerepresenteerd.

Karen Maas & Brenda Schreurs: Uitzendingen Internationale Jeugdtoernooien
Karen en Brenda hebben zich, in een voor de Squash Bond Nederland roerige periode, aangeboden om de Squash Bond Nederland te helpen in vorm van het coördineren van uitzendingen van internationale jeugdtoernooien. Dit hebben zijn een aantal jaren belangeloos voor de Squash Bond Nederland gedaan. Ze hebben dit met volle overgave gedaan en kenmerkend was de betrokkenheid met de jeugdspelers, maar ook met de Squash Bond Nederland. Zij hebben een hoge standaard gecreëerd waar de Squash Bond Nederland en de jeugdspelers nog altijd hun vrucht van plukken en waarbij dit ook in de toekomst gewaarborgd is. Een mooi voorbeeld van vrijwilligerswerk en betrokkenheid met de squashsport.

Sipke Wiersma: bestuurslid Euregio, Eredivisiemanager, Manager Squash Drachten
Sipke heeft zich de afgelopen jaren sterk ingezet voor het squashen in het Noorden en zit tevens in het bestuur van Euregio. Zijn tomeloze inzet bij toernooien en competitie hebben ervoor gezorgd dat squash in het Noorden een grote boost heeft gekregen. Ook heeft hij gezorgd voor een frisse wind bij Squash Drachten met als resultaat dat er na 1 seizoen zelfs een team speelt in de Eredivisie, hij wist hiervoor zelfs Ramy Ashour te strikken. De promotie van squash in het Noorden via de sociale media werpt zijn vruchten in alle opzichten af.

De benkendmaking van de winnaar wordt op zondag 11 februari gedaan bij de finales van de Dames A en de Heren A.
Vrijwilligers maken het verschil : zowel voor het squashcentrum, als voor de vereniging als voor de Squash Bond Nederland. Zonder vrijwilligers zijn vele activiteiten op lokaal en landelijk niveau niet mogelijk. Hoe meer vrijwilligers hoe beter, vele handen maken licht werk. Mensen die uit passie voor hun sport hun expertise willen inzetten zijn altijd welkom. Er kan op vacatures voor vrijwilligers op
de site gereageerd worden, maar ook open "sollicitaties" voor zijn zeer welkom.


www.squash.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?