Maas door naar halve finale NK SquashMaas door naar halve finale NK Squash

Op de tweede dag van het NK Squash heeft Fleur Maas (5) oor een kleine verrassing gezorgd door de nummer vier van vorig jaar, Judith Diepeveen (4), uit te schakelen. De pas 15-jarige Victoriaan speelt vandaag tegen topseed Milou van der Heijden (1)

Bij de vrouwen haalden gisteren Milou van der Heijden, Tessa ter Sluis (2) en Milja Dorenbos (3) relatief eenvoudig de laatste vier. Respectievelijk Juliette Permentier (8), Gabi Fritsche (7) en Sanne Veldkamp (6) konden nog niet de nodige tegengas geven aan de drie internationals. Fleur Maas kon dat wel tegen Judith Diepeveen. De Nederlands kampioen <19 gaf de eerste game nog af (9-11), maar draaide daarna het speelbeeld om (11-5, 11-9, 11-9).
Op dit moment speelt Maas tegen topfavoriet Milou van der Heijden. Om half 4 treffen Dorenbos en Ter Sluis elkaar.

Bij de heren is de top vier geplaatst zeker van een plek in de halve finale, al scheelde het helemaal niets of Bart Ravelli (4) kon zich vandaag opmaken voor een wedstrijd tegen Tom Hoevenaars (8). Ravelli speelde tegen Rene Mijs een rematch van vorig jaar. Toen pakte Mijs het brons in een thriller en ook nu maakten de mannen er weer een spectakelstuk van. De speler van Sportcity Dordrecht kwam in de beslissende vijfde game 10-6 voor, maar zag Ravelli alle matchballen wegpoetsen. Met 14-12 in de laatste was de Hoofddorper uiteindelijk de vierde halve finalist (8-11, 11-7, 1-11, 11-9, 14-12).
Naast Ravelli plaatsten ook Schweertman (1), Dylan Bennett (2) en Sebastiaan Weenink (3) zich voor de halve finales. Schweertman - Ravelli trappen vanmiddag af om half 2, ploegmakkers Bennett - Weenink komen om half 5 in actie.

Ook vandaag en morgen (vanaf 10:00) is het mogelijk om het NK Squash live te volgen in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Klik hier voor alle uitslagen en alle schema's. Wil je de livestream volgen? Klik dan hier.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?