Awards NK SquashAwards NK Squash 2018

Zoals gebruikelijk zijn er op de finaledag van het NK Squash ook enkele awards uitgereikt. De Adri van Noort Award, de Jonah Barrington Award en de Dick Hoorens van Heyningen Trofee werden uitgereikt aan respectievelijk de vrijwilliger van het jaar, de coach van het jaar en het talent van het jaar.

Voor de Adri van Noort Award waren er op voorhand drie genomineerden. Sipke Wiersma, Marco van den Berg en het duo Brenda Schreurs/Karen Maas waren in de reis voor de award voor vrijwilliger van het jaar. Het duo viel afgelopen zondag in de prijzen door hun inzet van de afgelopen jaren. Zij coördineerden vrijwillig de uitzendingen voor de buitenlandse jeugdtoernooien.

De Jonah Barrington Award ging naar Ronny Vlassaks. Hij werd bedankt voor zijn inzet voor de Nederlandse squashsport de afgelopen jaren.

De talent van het jaar is de nummer drie van het afgelopen NK Jeugd <15. Rowan Damming heeft de laatste twee seizoenen zeer grote stappen gezet met geweldige resultaten in binnen en buitenland. Hij werd dan ook zeer terecht talent van het jaar.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?