Negende speelronde Dunlop Heren EredivisieNegende speelronde Dunlop Heren Eredivisie 2017-2018

Morgen staat alweer de negende speelronde van de Dunlop Heren Eredivisie op het programma. Koploper 'MeerSquash ontvangt CS Drachten / Froconsur, Coulisse/Twente speelt de lastige uitwedstrijd bij Victoria Squash Rotterdam en Labee Group/SportCity Dordrecht krijgt De Online Drogist Match Amsterdam op bezoek.

Met nog zes speelrondes te gaan staat 'MeerSquash bovenaan de Dunlop Heren Eredivisie. De Hoofddorpers hebben een voorsprong van zeven punten op Coulisse/Twente, maar hebben wel een wedstrijd meer gespeeld. Om de voorsprong te behouden moet er gewonnen worden van CS Drachten / Fronconsur, die in de vorige speelronde een geweldige overwinning boekte aan de hand van Ramy Ashour (PSA-11). Deze speelronde komt de Egyptenaar echter niet in actie. Het Franse talent Victor Crouin (PSA-104) fungeert als kopman van de Friezen en treft wereldtopper Paul Coll (PSA-13). Daarvoor hebben Bart Ravelli en Thijs Roukens de avond al afgetrapt. Tim Weber en Roee Avraham sluiten de avond af.

Victoria Squash Rotterdam ontvangt morgenavond de landskampioen van vorig seizoen: Coulisse/Twente. In eigen huis speelt Victoria met een prima Eredivisie opstelling. Cameron Pilley (PSA-20) komt samen met de kersverse Nederlands kampioen Piëdro Schweertman en Stephen Cooke in actie. Zij treffen een ijzersterke opstelling van de Twentenaren. Kopman Simon Rösner (PSA-6) komt weer in actie en zal samen met Angus Gilliams (PSA-71) en Laurens Jan Anjema de punten binnen moeten kunnen halen.

De derde en laatste partij van de avond gaat tussen SportCity Dordrecht en Sportcentrum Match. De nummers drie en vier van de hoogste divisie van ons land spelen beide weer met alleen maar Nederlanders. Op positie drie openen Rene Mijs en Nick Kuys de avond. In de vorige ontmoeting won Mijs na vier spannende games. Kan hij ook deze keer zijn ploeg op voorsprong zetten?
De verliezend finalist van het afgelopen NK, Sebastiaan Weenink, treft op positie één Marc ter Sluis (PSA-212), waarna Dylan Bennett en Tom Lucas de avond afsluiten.

Door het oneven aantal teams in de Eredivisie is Poort80/MAX deze speelronde vrij. Klik hier voor de stand, alle uitslagen en het speelschema.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?