Nieuw: Tulip Team TrophyNieuw: Tulip Team Trophy

Nieuw in Nederland: de Tulip Team Trophy! In het paasweekend wordt voor het eerst in Nederland een teamtoernooi voor Masters georganiseerd.

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april (Eerste Paasdag) wordt er bij 'MeerSquash gestreden in teams voor de eerste overwinning van de Tulip Team Trophy. Een nieuw concept voor alle spelers boven de 35 jaar. Schrijf je in als team van minimaal vier spelers die gezamenlijk ouder zijn dan 200 jaar! In elk team moet wel minimaal één vrouw meespelen. Er worden per teamwedstrijd vier enkelspelen en één dubbelspel gespeeld.

Naast de wedstrijden op de squashbaan wordt er ook de nodige aandacht besteed aan het sociale aspect. Zo wordt er begonnen op de vrijdag, voor de liefhebbers, met “Fun Friday” een gezamenlijke training en staat De Keukenhof op de planning. Op “Social Saturday” worden er eerst twee rondes wedstrijden gespeeld, waarna Haarlem verkend gaat worden per boot.

Mocht je vragen hebben, een team zoeken of juist spelers zoeken voor jouw team, mail dan naar titia@meersquash.nl! Klik hier voor meer informatie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?